Estetica dentara

We create perfect smiles

Estetica dentara

Estetica dentara - este domeniul al stomatologiei care se ocupa de aspectul dintiilor si de imbunatatirea aspectului uzual al zambetului

In cosmetica dentara accentul se pune pe arta si talent, nu doar pe experienta si tehnica.

Estetica dentara este in continua evolutie si vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu tehnologii noi de cosmetizare a surasului.

Exista diverse defecte dentare pe care o persoana le dobandeste in timpul vietii sale (traume, pierderea precoce a dintilor, abraziunea dintilor) sau care sunt congenitale (malformații ale dintilor si maxilarelor, malocluzie). Foarte des, pacienții sunt deranjati de culoarea dintilor (din cauza fumatului, igienei precare, unui numar mare de obturatii, consumului excesiv de ceai, cafea etc.), de pozitia incorecta a dintilor, de spatiile dintre dinti, fisuri etc.

Aparitia acestor defecte au ca si consecinta nu doar aparitia anumitor boli ale cavitatii bucale, dar provoaca de asemenea și un disconfort psihic, deoarece persoana afectata este jenata sa zambeasca.

Tratamentele de estetică dentara includ fatetele dentare, albirea dentara profesionala, incrustatiile dentare, coroanele dentare inclusiv cele din zirconiu.

Albirea dentara

La ClinicQ procedura de albire a dinților începe cu un detartraj, urmat de periaj și pulverizari cu aparatul de airflow care indeparteaza placa bacteriana si eventualele pete cauzate de nicotina, in cazul pacientilor nostri fumatori.

Apoi urmeaza procesul de albire ales în functie de nevoile si asteptarile pe care le are pacientul în urma discutiei cu medicul stomatolog.

Fatete dentare

Reprezinta o solutie perfecta și moderna pentru obtinerea unui zambet perfect. Fatetele dentare sunt niste structuri subtiri realizate din ceramică ce satisfac nevoia unei estetici superioare.

Acestea sunt indicate la pacientii care au dintii scurti, cu spatii intre ei, cu diferite pigmentari, ce nu pot fi tratate prin alte proceduri.

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

Sunt o alta alternativa a tratamentului de albire pentru obtinerea unui zambet perfect. Coroanele ceramice pe suport de zirconiu sunt folosite în cazurile în care deteriorarea dintilor este mai mare, avand avantajul unei rezistente crescute și neschimbandu-si culoarea.

Aleea Sanatatii, nr. 1

Timisoara, Romania

0721 216 321

Contacteaza-ne!

C.N.A.S

Asigurare

URGENTE

NON-STOP